[ad_1]

[세계연합신문 이영호 기자] برای اولین بار ، یک رستوران مخصوص جوانان در Gyeonggi-do در شهر Pyeongtaek ساخته خواهد شد که توسط وزارت کشاورزی ، غذا و امور روستایی پشتیبانی می شود.
انتظار می رود که رستوران جوانان ، Pyeongtaek ، نمونه ای از هدایت توسعه پایدار منطقه ای را ایجاد کند ، زیرا این کار بر حمایت از ایجاد یک رستوران غذای محلی متصل است که کشاورزان محلی و ساکنان شهر را به هم متصل می کند.
در هجدهم ، بنیاد غذای محلی پیونگ تائک اعلام کرد که وزارت کشاورزی و غذا اخیراً به عنوان سازمان جدیدی برای اجرای پروژه جوجه کشی رستوران برای سال 2021 انتخاب شده است ، که وزارت کشاورزی و غذا اخیراً از طریق شرکت کره ای برای توزیع غذا در کشاورزی و شیلات همراه با انجمن طراحی فرهنگ غذایی کره.
به همین ترتیب ، بنیاد غذایی محلی پیونگ یانگ و انجمن طراحی فرهنگ غذایی کره در مارس سال جاری یک رستوران جوانان در منطقه Pyeongtaek در یونگجوک ، یونگجوک دونگ و پیونگ تاک سی سی افتتاح کردند. من قصد دارم آن را بیرون بریزم.
بر خلاف رستوران های جوانان موجود در سئول و مناطق دیگر ، پروژه راه اندازی رستوران Pyeongtaek City 11 مجتمع آپارتمانی در شعاع یک کیلومتر است ، یک رستوران آموزش میدانی در منطقه Yongjuk پیونگ تائک با 25000 خانوار (35 pong) و پارک اکولوژیکی کشاورزی اوزئونگ میون. این غذا در همان زمان در رستوران (100 پیونگ) و مرکز آموزش آشپزی (30 پیونگ) مرکز عمومی غذای محلی پیونگتاک برگزار می شود.
بنیاد غذایی محلی Pyeongtaek City و انجمن طراحی فرهنگ غذایی کره که انتظار می رود در این سال حدود 40 نفر را آموزش دهد ، سمینارهای طعم ، آموزش میدانی و برنامه های آموزشی برای آشپزهای غذای آرام را برای تیم های تازه استخدام شده از طریق مصاحبه و آزمونهای عملی برنامه ریزی شده است که به مدت 3 ماه در رستوران منطقه ای برای پرورش جوانان برگزار شود.
رستوران پرورش دهنده جوانان ، Pyeongtaek ، توجهات را به خود جلب می کند تا در صنعت خدمات محلی غذا ، که به دلیل کرونا 19 دچار مشکل شده است ، روح تازه ای ببخشد و پایگاه غذایی محلی خود را گسترش دهد.
بر اساس بنیاد محلی غذا در پیونگ تائک ، بازار مواد غذایی در پیونگ تائک از 48٪ برای وعده های غذایی ، 38٪ برای خانوارها ، 6٪ برای پذیرایی و 8٪ برای وعده های غذایی گروهی تشکیل شده است. بر این اساس ، استدلال مبنی بر اینکه تأمین غذای محلی باید در بازار رستوران ها فعال شود که علاوه بر سرویس غذای عمومی از وزن زیادی نیز برخوردار است ، روز به روز قانع کننده تر می شود.
در این راستا ، پروژه رستوران پیونگ تاک ، که بر روی غذاهای محلی متمرکز است ، توجه ها را به خود جلب می کند زیرا اهمیت غذاهای محلی و کشاورزان را بیدار می کند و افراد با استعدادی را که فرهنگ رستوران های لوکس را رهبری می کنند ، آموزش می دهد.
[ad_2]