بسیاری از کشورهای آسیایی زنگ خطر را به صدا در می آورند زیرا پرونده Covid-19 در حال افزایش است جهان

[ad_1]

کره جنوبی با شیوع در زندان ها ، کلیساها و خانه های سالمندان تعداد روزانه عفونت Covid-19 را دارد. براساس آژانس کنترل و پیشگیری از بیماری کره ، در تاریخ 25 دسامبر ، این کشور 1123 مورد جدید را ثبت کرده است. انتظار می رود دولت برای تشدید دستورهای بالقوه تفکیک اجتماعی در پایتخت ، سئول تشکیل جلسه داده و خواستار لغو تجمعات در پایان سال شود.
در ژاپن ، تعداد آلودگی های Covid-19 در توکیو نیز در تاریخ 26 دسامبر سال 949 به یک رکورد رسیده است. در فصل تعطیلات ، مردم در این کشور اغلب با خانواده ها جمع می شوند ، از معابد بازدید می کنند و از متخصصان می خواهند برای جلوگیری از عفونت از دستورات متناوب استفاده کنند.
تایلند روز گذشته با گسترش همه گیر به 32 استان و شهر این کشور ، 110 مورد جدید را ثبت کرد. این جدی ترین شیوع بیماری Covid-19 در تایلند است که از 18 دسامبر آغاز شد ، درست یک روز پس از بازگشت دولت تایلند به گردشگران خارجی. در همین حال ، مقامات اندونزی در تاریخ 25 دسامبر بالاترین تعداد مرگ ناشی از Covid-19 را در روز با 258 مورد ثبت کردند و تعداد کل مرگ و میر در این کشور را به 20،847 نفر رساندند.
در سیدنی ، استرالیا ، به ساکنان گفته می شود که در خارج از فصل خرید نکنند و مناطق ساحلی برای شروع سه روز محاصره می شوند ، از 27 دسامبر. ایالت نیو ساوت ولز 9 مورد جدید Covid-19 را به ثبت رسانده است که 8 مورد مربوط به شیوع ساحل است و تاکنون 116 مورد وجود دارد. دستورات مسدود کردن Covid-19 در این مکانها در 19 دسامبر انجام شده بود ، اما در تعطیلات کریسمس آرام بود.



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *