تمریناتی در ایران که پهپادهای قدرتمند را نشان می دهد جهان

[ad_1]

در سال های اخیر ، ایران و نیروهایش از استفاده از سلاح های بدون سرنشین در یمن ، سوریه ، عراق و تنگه هرمز در دهانه خلیج فارس حمایت کرده اند.

در طی این تمرین دو روزه در استان مرکزی سمنان ، نیروهای مسلح ایران هواپیماهای بدون سرنشین حمله کننده مانند بمب افکن ها ، رهگیرها و خبرگزاری فارس را آزمایش خواهند کرد. مأموریت های شناسایی.

تمریناتی در ایران که پهپادهای قدرتمند را نشان می دهد - عکس 1
یک مقام آمریکایی گفت علاوه بر قابلیت های اطلاعاتی ، هواپیماهای ایران می توانند بمب پرتاب کنند و یک پرواز انتحاری انجام دهند که مواد منفجره را مستقیماً به هدف بیندازد.

ایران توسعه صنعت اسلحه خود را افزایش داده است زیرا تحریم های بین المللی مانع واردات سلاح می شود.

تمریناتی در ایران که پهپادهای قدرتمند را نشان می دهد - عکس 2
کارشناسان نظامی غربی معتقدند ایران ممکن است با وجود ترس از موشک های بالستیک ، توانایی های تسلیحاتی خود را اغراق کند.

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران گفت که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا می تواند در روزهای آخر دوره ریاست جمهوری خود بهانه هایی برای حمله به ایران پیدا کند و یا اینکه اسرائیل برای ایجاد جنگ تجاوزاتی را تحریک می کند. اسرائیل این را انکار کرده است.

این تمرین در حالی رخ داد که تنش های فزاینده ای بین ایران و ایالات متحده وجود داشت ، تنها دو هفته قبل از روی کار آمدن جو بایدن ، رئیس جمهور منتخب.
تمرینات در ایران نشان دادن پهپادهای قدرتمند - عکس 3



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *