داروخانه گوشینژئونگمون ، Seo-gu ، بوسان ، یک قرارداد تجاری برای شناسایی و رفع نقاط کور برای بهزیستی در Amnam-dong امضا کرد

[ad_1]

[세계연합신문 이영호 기자] در بیست و دومین داروخانه Go Shin-Jeongmun (مدیر عامل شرکت جانگ وون سئوک) ، واقع در Amnam-dong ، Seo-gu ، Busan ، یک قرارداد تجاری با Chitalishte Amnam-dong (دونگ-رئیس Choi Young-ho) و شورای همکاری امضا کرد برای امنیت جامعه Amnam-dong (رئیس Tae-Geon Moon) برای تصمیم گیری در مورد “کشف و برطرف شدن نقطه کور رفاه Amnam-dong”. در نتیجه ، تصمیم گرفته شد 10 نسخه از سیستم غذایی کامل (معادل (به ارزش 350،000 درآمد ارزش بازار) هر دو ماه برای افراد مسن کم درآمد و افرادی که در مناطق کمک اجتماعی نابینا هستند.

وون سئوک جانگ ، مدیر عامل داروخانه شین-جئونگ مون ، گفت: “من می خواهم به عنوان عضوی از انجمن برای همسایگان نیازمند کمی کمک کنم.”

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *