[ad_1]

[세계연합신문 이영호 기자] در پانزدهم ، بائک گونگی ، شهردار یونگین از دو سایت بازدید کرد ، از جمله پارک کودکان Dreambit در Jeondae-ri ، Pogok-eup ، سال گذشته و منطقه جنگل شهری در Gyeongancheon ، Yeongsang-ri ، Pogok-eup ، که پروژه را از اول به پایان رساند. فاز.
در این جلسه ، شهردار بائک دستور داد: “حتی اگر ساخت و ساز قبلاً به اتمام رسیده باشد ، ما برای مدت زمان مشخصی سایت را بازرسی خواهیم کرد و در صورت ایجاد ناراحتی برای ساکنان ، بلافاصله آن را بهبود خواهیم بخشید.”
علاوه بر این ، در منطقه جنگل شهری Gyeongcong ، وی تماس گرفت: “اگر هیچ کاری در پروژه فاز اول وجود نداشته باشد ، می توان آن را در فاز دوم تکمیل کرد و تمام تلاش خود را برای ایجاد یک جنگل شهری انجام داد ، با تمرکز بر بخشی که می تواند باشد به راحتی توسط ساکنان استفاده می شود. “
پارک کودک Dreambit (39 پوند) ، ساخته شده در سال 1387 متر مربع ، 154-5 Jeondae-ri ، Pogok-eup ، Cheoin-gu ، در سال 1988 طبق طرح شهری به عنوان یک پارک تاسیس شد و ساخت آن در سال 2019 آغاز شد و به پایان رسید در پایان سال گذشته در راستای اقدامات کلی برای مقابله با اثربخشی پارک طولانی مدت سال گذشته.
یک زمین بدمینتون و یک زمین بازی گرد در اینجا نصب شد تا با کاشت 1300 درخت مانند کلم و گیلاس از یوشینو و استفاده رایگان از آن برای همه ساکنان ، چشم انداز را بهبود بخشد.
جنگل شهر Gyeongancheon ، که در منطقه 100 ، Yeongsang-ri ، Pogok-eup احداث خواهد شد ، مرحله اول این پروژه را در ژوئن گذشته با امضای توافق نامه تجاری با اداره محیط زیست حوضه رودخانه هان در سال 2019 برای “پروژه مشترک برای نمایش مناطق سبز در گیونگ چنگونگ”
اداره محیط زیست حوضه رودخانه شهر و خان 1.8 میلیارد درآمد کسب شده در مرحله اول منطقه هدف 22،206 ㎡ برای کاشت درختان مختلف و کاشت باغها و مسیرها سرمایه گذاری کرده و چراغ های نظارت و نظارت تصویری را برای از حوادث ایمنی جلوگیری کنید.
از ماه فوریه ، مرحله دوم پروژه با خرید زمین ارتقا می یابد. کل هزینه های پروژه 2.6 میلیارد وون در ایجاد زمین چمن ، مرکز آموزش فضای باز ، تالاب زیست محیطی و تالاب سرمایه گذاری خواهد شد که انتظار می رود در دسامبر 2022 تکمیل شود.
[ad_2]