شهر گومی موفق به تحویل اولین شیرین و ترش “چون هی هیانگ” شد

[ad_1]

[세계연합신문 이영호 기자] برای مقابله با تغییرات آب و هوایی ، مرکز فناوری کشاورزی گومی چهار محصول نیمه گرمسیری مانند Golden Hyang ، Red Hyang ، Hallabong و Cheonhyehyang Mangam را از سال 2015 در مرکز فناوری کشاورزی آزمایش و پرورش داده است. مدیر عامل Park Hwi-jin) 0.2 هکتار Cheonhyehyang را در خانه Yeondong کشت و موفق به تحویل اولین بار در 3 سال گذشته شد. این محموله تأیید کرد که منگام ، که فقط به عنوان یک نماینده ویژه در جزیره ججو در نظر گرفته می شد ، می تواند در داخل گومی نیز رشد کند و دانگسان نیز نتیجه را شیرین و ترش با محتوای شکر 15bx و اسیدیته 1٪ اندازه گیری کرد.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *