نامزدهای دریافت جایزه سرزمین زندگی را پیشنهاد دهید

[ad_1]

[세계연합신문 이영호 기자] سرویس جنگل گفت که برای هفتمین جایزه سرزمین زندگی در کنوانسیون پیشگیری از بیابان زدایی سازمان ملل (UNCCD) نامزد شده است.

جایزه Land for Life یادآور تصویب کنوانسیون جلوگیری از بیابان زایی (UNCCD) است که در سال 1994 توسط مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شد و از سال 2012 در 17 ژوئن هر سال برگزار می شود. با انتخاب و نمایندگی دولت ، شرکتها ، سازمانهای خصوصی و افرادی که در فعالیتهای مقابله با تغییرات آب و هوا و جلوگیری از بیابان زایی در دوره قبل و بعد از سال همکاری می کنند ، جایزه نوبل در زمینه پیشگیری از بیابان زایی نامیده می شود.

به طور خاص ، این جایزه به عنوان بخشی از ابتکار Changwon دهمین مجمع عمومی کنوانسیون سازمان ملل متحد برای جلوگیری از بیابان زایی ، که در کره برگزار شد ، پذیرفته شد و اهمیت آن حتی بیشتر است.

در کره ، این جایزه به گروه خصوصی زیست محیطی آبی آسیا تعلق گرفت که به مدت 15 سال در سال 2014 پروژه جلوگیری از بیابان زایی را اجرا کرده است.

نامزدهای واجد شرایط دریافت جایزه ، شرکت ها ، سازمان ها و افرادی هستند که در تلاش برای جلوگیری از تخریب زمین ، دستاوردهای خاصی کسب کرده اند ، مانند △ جنگل کاری مجدد از طریق جنگل کاری در مناطق خشک و △ کاهش خسارت خشکسالی. می تواند به عنوان توصیه می شود

به طور کلی ، به جای خود توصیه ، درخواست برای توصیه از طریق یک سازمان شخص ثالث مناسب ارسال می شود و توصیه کننده فقط می تواند یک نامزد را برای جایزه (شرکت ، گروه ، فرد و غیره) پیشنهاد دهد.

خود-پیشنهادی نیز ممکن است ، اما در این حالت کاندیدای خود-پیشنهادی باید حداقل توسط دو سازمان شناخته شده پشتیبانی شود و سازمان حمایت باید سازمانی باشد که ارتباط مستقیمی با تجارت برنده یا نامزد نداشته باشد اما با فعالیت های برنده آشنا باشد. .

آخرین مهلت پیشنهادی 21.1.28 است (پنجشنبه ، ساعت 15:59 دقیقه به وقت کره / 23:59 به وقت آلمان) و شما می توانید مستقیماً سازمان مورد نظر را از طریق وب سایت کنوانسیون سازمان ملل برای جلوگیری از بیابان زدایی پیشنهاد دهید. فقط این کار را بکن

پارک یانگ هوانگ ، مدیر خدمات جنگل های خارج از کشور ، از “نهادها و سازمان هایی که به فعالیت های پایدار مدیریت زمین ، از جمله جنگل های ویران شده علاقه مند هستند ، برای توصیف و تشویق نامزدهای دریافت جوایز همکاری خواهند کرد.” امیدوارم این فرصتی باشد تا شرکتهای محلی که مدتهاست فعالیتهای CSR را انجام می دهند با پیوند دادن با مدیریت محیط زیست ، مدیریت اجتماعی و حاکمیت (ESG) در آینده در سطح بین المللی شناخته شوند. “

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *