نگاهی گذرا به روسای جمهور آمریکا که کاخ سفید را پس از یک دوره ترک کردند جهان

[ad_1]

دو مقام پیشین که دوره ای از انتقال شدید بین رئیس جمهور فعلی و سلف خود را پشت سر گذاشتند ، تجربه “یک نوع” خود را به اشتراک می گذارند.
نگاهی به روسای جمهور آمریکا که پس از یک دوره کاخ سفید را ترک کردند - عکس 1

رئیس جمهور فعلی جورج دبلیو بوش و بیل کلینتون رئیس جمهور منتخب پیش از کاخ سفید در 18 نوامبر 1992.

“انتقال شدیدتری که من پشت سر گذاشتم زمانی بود که بیل کلینتون جای جورج دبلیو بوش را گرفت. من مسئول کل مراحل انتقال هستم. این چرخش قدرت علی رغم فروپاشی شدید هنگامی که رئیس جمهور فعلی برای دومین بار بدون پیروزی در انتخابات کاندید شد ، دوستانه بود و فرماندار جوان جدید آرکانزاس به جای او آمد. اندرو کارت ، معاون رئیس ستاد رئیس جمهور سابق جورج اچ دبلیو بوش گفت.

“با این حال ، روح رهبری و اتحاد رئیس جمهور جورج دبلیو بوش تضمین می کند که همه ما بسیار حمایت می کنیم. در آن زمان ، من فکر می کنم روند انتقال مثال زدنی قدرت از رئیس جمهوری که تازه دوره خود را به پایان رسانده بود ، امیدوار بود که برای دوره دوم ادامه یابد ، اما او مجبور شد جای خود را به رئیس جمهور جدید بدهد. ” .

نگاهی به روسای جمهور آمریکا که پس از یک دوره کاخ سفید را ترک کردند - عکس 2

آقای اندرو کارت و رئیس جمهور پیشین جورج اچ بوش در دفتر بیضی شکل.

در سال 2000 ، ال گور ، به عنوان سرپرست معاونت رئیس جمهور ، انتخاب خود را به جورج دبلیو بوش باخت.
رون کریستی ، دستیار ویژه رئیس جمهور جورج دبلیو بوش ، انتقال قدرت در آن زمان را یادآوری کرد: “با معاون رئیس جمهور گور در سال 2000 ، روحیه مشترک احترام و ادب حرفه ای بود ، به نظر من به طور کلی ، کارکنان با یکدیگر مودب هستند.”
“از بیل کلینتون گرفته تا جورج دبلیو بوش قطعاً یک چالش بزرگتر است. شیطنت های زیادی متوجه مقامات نوظهور کاخ سفید است. بله ، در بسیاری از رایانه ها کلید W از صفحه کلید برداشته می شود. من آن را راهی برای تمسخر و تمسخر می بینم. اما در کل ، آنها هنوز بسیار دوستانه ، بسیار آرام هستند. چون من فکر می کنم آنها می فهمند که شما به هر حزبی که باشید ، یک مسئله ملی است ، نه یک مسئله شخصی. “
نگاهی به روسای جمهور آمریکا که پس از یک دوره کاخ سفید را ترک کردند - عکس 3

آقای رون کریستی ، دستیار ویژه رئیس جمهور جورج دبلیو بوش.

“و بعضی از تلفن ها با اتصال اشتباه وجود دارند ، بنابراین اگر با یک دفتر تماس بگیرید ، او با دفتر دیگری تماس می گیرد. اما من این چیزها را یک بازی برادرانه می دانم. این نگران کننده است ، اما خطرناک نیست. “

از دست دادن کاخ سفید چه حسی دارد؟

“جورج دبلیو بوش قطعاً از انتخاب مجدد وی ناامید شده است. او نیز افتاده بود. در همان زمان ، او می فهمد که مشخصه مهم دموکراسی توانایی انتقال قدرت از یک رهبر به رهبر دیگر است ، حتی اگر او نمی خواهد این اتفاق بیفتد. “

“و یک بار از او پرسیدم ، رئیس جمهور ، شما از باخت در انتخابات چه احساسی دارید؟” او به من نگاه کرد و گفت احساس می کند انگار خانواده اش را ناامید کرده ، طرفدارانش را ناامید کرده است ، اما با این وجود احساس می کند همه کارهایی که می تواند برای کشور انجام داده است این یک مکالمه شخصی ، غیررسمی و سرگرم کننده بود که نشان می داد او بیش از اینکه نگران باشد نگران دیگران است. تأثیر شکست بر او شخصاً “.



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *