هنگام هرس سیب و گلابی ، ضدعفونی کامل ابزار کار توصیه می شود!

[ad_1]

[세계연합신문 김준경 기자] موسسه فناوری کشاورزی Chungcheongbuk-do (مدیر سونگ یونگ سئوپ) تأکید کرد که هنگام هرس سیب و گلابی در زمستان ، در صورت مشاهده زخم و علائم غیرمعمول در ساقه ها و شاخه ها ، بلافاصله پس از سمپاشی با ضد عفونی کننده ها و ابزار کار نیز برداشته می شوند. باید کاملاً ضد عفونی شود.

زخم های تولید شده روی درختان میوه به عنوان منبع زمستانی عوامل بیماری زا مانند سوختگی میوه شناخته شده اند و از بین بردن آنها می تواند باعث کاهش بیان عوامل بیماری زا در بهار شود ، بنابراین اقدامات کنترل مقدماتی در هنگام هرس زمستانی برای جلوگیری از سوختگی میوه ها بسیار مهم است.

به منظور مشارکت کشاورزان در پاسخ پیشگیرانه ، به عنوان یک کار جامع قرنطینه در سال جدید ، یک سخنرانی آنلاین در مورد آموزش عملی برای کشاورزان سال نو در تمام شهرستانها و شهرستانها برگزار می شود ، که در مورد افزایش آگاهی و افزایش آگاهی در مورد پیشگیری نیست پاتوژن های ناشی از سوختگی میوه ها در زمستان.

در مورد هرس درختان میوه در زمستان ، ابزار کوچک مانند قیچی یا اره مورد استفاده برای کار باید 90 ثانیه یا بیشتر در ضد عفونی کننده غوطه ور شود تا از مهاجرت عوامل بیماری زا به درختان دیگر جلوگیری شود. محلول ضد عفونی کننده به نسبت 70٪ الکل یا لاکتوز و آب به نسبت 1: 20 رقیق شده و از آن استفاده کنید.

کارگران گهگاه از اسپری حاوی مواد ضد عفونی کننده برای ضد عفونی کردن دستکش ، لباس کار ، کفش کار و نردبان استفاده می کنند و قیچی های هرس با جایگزینی قیچی با چوب کار می کنند.

موسسه فناوری کشاورزی استان ، مدیر ارشد فناوری Jae-seon Choi ، گفت: “در این زمان ، هنگامی که هرس زمستانی درختان میوه شروع می شود ، مهم است که افراد خارجی را ممنوع کنیم و اگر زخم ها روی درختان میوه ظاهر شود ، مهم است که به سرعت برداشته شود برای جلوگیری از زمستان گذرانی باکتری های بیماری زا. وی گفت: در صورت مشاهده زخم مشکوک به سوختگی میوه ، برای اطلاع از سوختگی میوه باید با نزدیکترین مرکز فناوری کشاورزی یا شماره تلفن نمایندگی تماس بگیرید (1833-8572).

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.