وقتی اروپایی ها مجاز به خوردن کرم هستند جهان

[ad_1]

سازمان ایمنی غذایی اروپا به تازگی استفاده از کرم های کنجاله ای را برای تهیه غذا برای مصرف انسان مجاز اعلام کرده است.

سرشار از پروتئین ، چربی و فیبر ، کرم ها را می توان کامل مصرف کرد یا با کاری آن را خشک کرد و یا از آنها به عنوان پودر بیکینگ استفاده کرد.

آقای Ermolaos Ververis ، دانشمند غذا در سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا ، گفت: “… بیسکویت ، ماکارونی ، غذاهای لوبیا ، میله های انرژی. اما طبق بررسی های اخیر ، ما دریافته ایم که می توان از این غذاهای جدید به عنوان مواد غذایی برای سایر مواد غذایی ، به عنوان جایگزین غذاهای گوشتی مانند هات داگ ، در نوشیدنی ها استفاده کرد. “

برخلاف نام آن ، کرم تفاله در واقع یک اشکال است و به عنوان ماده ای در خوراک دام در اروپا مورد استفاده قرار گرفته است.

کارشناسان انتظار دارند که آنها اولین مواد تشکیل دهنده حشرات باشند که در سالهای آینده در اروپا در ظروف انسان ظاهر می شوند.

هنگامی که اروپایی ها مجاز به خوردن کرم های خوراکی هستند - عکس 1

کرم های غذایی سرشار از پروتئین ، چربی و فیبر هستند.

عکس صفحه و گل و نامه

“مطمئناً ، اگر در آینده سلولز غذای جدیدی تولید کند ، ماده جدیدی تولید می شود و روند تولید تفاوت چشمگیری در استفاده و استفاده دارد ، ارزیابی های دیگر لازم است. اما در این مورد ، با توجه به روش خاص و سطح استفاده ، آژانس به این نتیجه رسید که این غذای جدید برای خوردن بی خطر است “، به گفته Ververis.

با این حال ، اروپا هنوز در استفاده از مواد غذایی ساخته شده از حشرات نسبتاً کند عمل می کند.

برخی از جامعه شناسان می گویند که اروپا هنوز هم “به طرز وحشتناکی” نسبت به ایده خوردن حشرات واکنش نشان می دهد.
اما بسیاری از کشورهای جهان ، از جمله استرالیا ، نیوزیلند و کشورهای آفریقا ، از لذت بردن از غذاهای حشرات ، برگرهای کریکت و حتی عقرب های کبابی بسیار خوشحال هستند.
ونسا روخاس ، دانشجو در کاستاریکا گفت: “کرم ها و جیرجیرک ها مواد مغذی زیادی دارند ، بنابراین هیچ دلیلی برای ترس از خوردن آنها وجود ندارد.”

آقای آنجلو کارلز ، مزه دار خمیر ، احساس خود را گفت: “مزه آن مانند حشرات نیست ، مزه آن مانند کروکت (کیک بلژیکی) ، مزه سیب زمینی و لوبیا سبز ، مزه آجیل است. و کمی تند ، فکر می کنم بوی حشرات ”

فرناندو گفت: “این یک تجربه جدید است ، مانند وقتی که بعضی از افراد هرگز سوشی واقعی نخورده اند ، آنها می ترسند و فکر می کنند که چگونه می توانم آن را بخورم ، و وقتی این کار را می کنند ، دیگر نمی ترسند.” ویلاگومز ، یک آشپز در کالیفرنیا (ایالات متحده آمریکا) ، در مورد تجربه خوردن خمیر صحبت می کند.



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.