یونگ کینگ سیتی به یو چول کیم پیوست ، یک مبارز آینده دار جودو در محل کار

[ad_1]

[세계연합신문 임동성 기자] در تاریخ 22 ، پائک گونگی ، شهردار یونگ کینگ با کیم یو-چئول از یونگ کینگ ، که اخیراً در بخش ورزش محل کار شهر ثبت نام کرده بود ، ملاقات کرد و از او خواست که وضعیت ورزشی شهر را بالا ببرد.

همچنین کیم بایونگ جو ، استاد آکادمی نیروی هوایی ، معروف به دارنده مدال کیم در بازی های المپیک 1992 بارسلونا و کیم می جونگ ، استاد دانشگاه یونگین (مادر) نیز حضور داشتند.

کیم همچنین در مسابقات جودو شرق آسیا در سال 2018 مقام اول و در انتخابی تیم ملی در سال 2019 در مقام سوم قرار گرفت و این خانواده ها شناخته شده اند که نسل های مختلف جهان جودو را هدایت می کنند.

شهردار بائک گفت: “ما خوشحالیم که امسال با وارد کردن یک بازیکن با توانایی های استثنایی مانند کیم یو چول ، استعدادهای عالی را برای تیم ورزشی در محل کار به ارمغان می آوریم.” من از هیچ علاقه و پشتیبانی دریغ نمی کنم تا بتوانم این کار را انجام دهم .

در همین حال ، این شهرستان 18 ورزشکار ممتاز را در هر رشته در بخش دو و میدانی محل کار استخدام کرده و برای شکار طلا در مسابقات مختلف داخلی و بین المللی امسال وارد تمرینات کامل شده است.

این شهر ابتدا بازیکنان محلی را برای ایجاد یک شهر ورزشی با ریشه های قوی انتخاب می کند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *