[ad_1]
وزیر آموزش و پرورش بتسی دیووس دومین عضو کابینه است که در اعتراض به یورش ویرانگر ساختمان حامی دونالد ترامپ به ساختمان شورای ملی استعفا داد. کاخ سفید هنوز در مورد استعفای وی توضیحی نداده است.
خانم دیووس در نامه ای به ترامپ گفت این حادثه حسن نیت نداشته است. وی نوشت: “شکی نیست که لحن صدای او منجر به وضعیت فوق شد و این امر من را تحت تأثیر قرار داد.” وزیر سابق آموزش و پرورش افزود که استعفا از 8.1 اعمال می شود.
![]() دونالد ترامپ ، رئیس جمهور ایالات متحده و بتسی دیووس ، وزیر آموزش و پرورش در کاخ سفید در واشنگتن دی سی ، ایالات متحده آمریکا 14 فوریه 2017 |
در اوایل روز ، الین چائو ، وزیر حمل و نقل نیز استعفا داد. ایلین چائو همسر میچ مک کانل رهبر اکثریت مجلس سنا است. وی در نامه ای به مسئولان گفت كه حمله به كنگره “من را به شدت ناراحت كرد به گونه ای كه به راحتی نتوانستم آن را كنار بگذارم”.
بیشتر و بیشتر دستیاران ترامپ ترك را ترجیح داده اند. با این حال ، این عقب نشینی عجولانه و ناگهانی نشان دهنده خشم رئیس جمهور از آشفتگی ساختمان مجلس است. یک مقام رسمی گفت این ویدئو که امروز توسط رئیس جمهور در توییتر منتشر شده است ، تا حدی با هدف جلوگیری از استعفا بسیاری از کارمندان بوده است. با این حال ، نمی توان به این کمک کرد.
[ad_2]