Anyang Center ، مرکز تجربه ایمنی غذا در گیونگی-دو ، در حال انجام آموزش ایمنی مواد غذایی برای بازدید در سال 2021 است.

[ad_1]

[세계연합신문 이영호 기자] مرکز تجربیات ایمنی غذایی استان آنیانگ ، اداره شده توسط بنیاد جوانان شهر آنیانگ (به ریاست چوی چوی) ، مرکز جوانان مانان ، اعلام کرده است که در سال 2021 آموزش های مربوط به ایمنی مواد غذایی را برای کودکان در مهد کودک ها و مراکز ساخت و ساز کودکان انجام خواهد داد.

مرکز آنیانگ مرکز ایمنی غذایی Gyeonggi-do در حال آماده سازی یک آموزش تجربه سه ماهه با تغییر تحصیلات برای یک تجربه خاص غیر حضوری خاص به دلیل حادثه کرونا 19 است. سبزیجات ، غلات ، جرقه مسواک زدن و برچسب غذایی لذت بخش.

بازدید از آموزش تجربه ایمنی غذا به صورت فصلی از طریق صفحه اصلی مرکز آنیانگ ، مرکز تجربه ایمنی غذا گیونگی استخدام می شود و برای توزیع فیلم های آموزشی و تجارب مواد و انجام آموزش های غیرحضوری به هر م eachسسه می رود.

در این سه ماهه ، در مجموع 14 م institutionsسسه و 690 کودک که در وهله اول پذیرفته شده اند ، برای تهیه آزمایشات رنگ آمیزی ، مواد و کیت ویدئویی در اختیار آنها قرار می گیرد.

Park Young-mi ، مدیر مرکز جوانان مانان ، گفت: “ما به عنوان بازتاب دوران پس از تاج ، به توسعه و اجرای آموزش های سرگرم کننده و عملی با تجربه در ایجاد عادات غذایی سالم برای کودکان در حال رشد ادامه خواهیم داد.”

در همین حال ، مرکز آنیانگ ، مرکز تجربه ایمنی غذا در گیونگی-دو ، در برنامه آموزش ایمنی مواد غذایی و COOK-COOK شرکت می کند! برنامه های خاصی مانند کلاس های پخت غذا ، کشاورزان کوچک مشتاق ، سخنرانی های ویژه برای آموزش والدین و شناخت سریع آداب تغذیه وجود دارد. رزرو و برنامه را می توان از طریق تلفن انجام داد.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *