Chungcheongnam-do ، تقویت مدیریت ایمنی غذاهای دریایی … “کاملاً از مرحله تولید”

[ad_1]

[세계연합신문 이영호 기자] موسسه تحقیقات شیلات Chunnam-do (مدیر Jae-Young Yoo) از توزیع غذاهای دریایی مضر در بازار جلوگیری می کند.

موسسه تحقیقات شیلات استان اعلام کرده است که با ایجاد یک طرح دقیق برای بررسی ایمنی غذاهای دریایی تا سال 2021 سیستم تولید و عرضه غذاهای دریایی ایمن را بیشتر تقویت خواهد کرد.

این طرح شامل تحقیقات در مورد مواد مضر مانند رادیواکتیویته ، فلزات سنگین ، مواد ممنوعه و داروهای دامپزشکی قبل از توزیع غذاهای دریایی از مزارع و مزارع معده در استان است.

در همین راستا ، انستیتوی تحقیقات شیلات استان 54 نوع تجهیزات بازرسی ایجاد کرده است تا زمینه را برای بررسی ایمنی محصولات آبزی در سال 2018 فراهم کند و تجزیه و تحلیل خود را از سال گذشته انجام دهد.

سال گذشته ، 280 مزرعه پرورش ماهی از 31 گونه ، از جمله دست و پا زدن ، به طور تصادفی جمع آوری و مورد مطالعه قرار گرفتند.

در این سال ، تعداد مطالعات از 270 مورد در سال 2020 به 295 مورد در سال 2021 افزایش خواهد یافت ، که بر روی انواع با مقادیر زیادی از آنچو و ماهی سنگ تمرکز دارد.

عناصر مطالعه نیز از 38 به 48 افزایش یافته و سالانه سیستم بررسی ایمنی ارائه می شود.

به ویژه ، به دلیل جنجال در مورد تخلیه آب رادیواکتیو به اقیانوس آلوده در ژاپن سال گذشته ، مرکز تجزیه و تحلیل رادیواکتیویته دقیق برای مطالعه تابش محصولات دریایی تولید شده در دریا در توکیو گسترش و تقویت می شود.

برای اطمینان از ایمنی غذاهای دریایی تولید شده در حومه شهر و اطمینان از حق مصرف کنندگان برای آگاهی از آنها ، برنامه ریزی شده است که نتایج مطالعه به منظور ادامه ارتباط با مصرف کنندگان ، به طور منظم در وب سایت موسسه تحقیقات شیلات منتشر شود.

یک مقام مسئول در مرکز ایمنی شیلات استان گفت: غذاهای دریایی نامناسب را از مرحله تولید کاملاً مسدود خواهیم کرد تا همه شهروندان بتوانند با خیال راحت غذاهای دریایی تمیز تولید شده در استان را مصرف کنند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.