[ad_1]

[세계연합신문 김준경 기자] Goesan-gun ، Chungcheongbuk-do ، گفت كه برای پاشش كمپوست از کود حیوانی در مزارع دام از 25 مارس ، لازم است كه آزمایش بلوغ كمپوست را از مركز فن آوری كشاورزی انجام دهیم و پس از بلوغ ، روی زمین های کشاورزی اسپری كنیم. مشخص شده است.
اهداف بازرسی مزارع دارای 22 گاو ، 10 گاو ، 115 خوک و 2400 مرغ در خارج از مزارع با مقدار گزارش شده از امکانات دفع کود یا بیشتر است و اگر پردازش کود حیوانی را به شرکت پردازش کود بسپارند از بازرسی خارج می شوند.
دامدارانی که مجاز به تأسیسات دفع کود هستند باید سالی دو بار ، مزارع گزارش شده از تاسیسات دفع کود حیوانی سالی یکبار بازرسی شوند و جریمه ای از 1 تا 2 میلیون وون به دلیل بلوغ کنترل نشده کود کمپوست و اسپری کمپوست نابالغ شارژ می شود. .
بازرسی را می توان به صورت رایگان در مرکز فناوری کشاورزی در Goesan-gun انجام داد ، و نمونه 500 گرمی را می توان در یک کیسه پلاستیکی مهر و موم کرد و با منطقه انبار ، تاریخ نمونه برداری و اطلاعات شخصی اداره ارائه داد. مزرعه
یک مقام نظامی گفت: “برای اینکه سیستم آزمایش بلوغ کمپوست محکم برقرار شود ، مزارع متقاضی تأیید باید هر ماه فوریه تا مارس و آگوست تا سپتامبر ، هنگامی که تأیید توصیه می شود ، برای تأیید در مرکز فناوری کشاورزی اقدام کنند.
از طرف دیگر ، سیستم آزمایش بلوغ کمپوست از 25 مارس سال گذشته برقرار بوده و یک دوره (تا 24 مارس 2021) برای رفع عدم آماده سازی دامداری ها اعطا شده است.
[ad_2]