[ad_1]

[세계연합신문 이재호] Hapcheon-gun در پانزدهم اعلام كرد كه برای كمك به صاحبان مشاغل كوچك و مشاغل آزاد كه به افزایش فاصله اجتماعی نیاز دارند ، “یك برنامه پیش پرداخت خوب” را تا سی و یکم این ماه اجرا خواهد كرد.
“کمپین پیش پرداخت خوب” کمپینی است که برای حمایت از تجارت کوچک در سالن که از کرونا 19 رنج می برد ، هزینه های قبلی پرداخت می کند و بعداً با از بین رفتن فاصله اجتماعی ، بازدید و مصرف می کند.
در شرایطی که به دلیل کرونا 19 استفاده از مشاغل کوچک آسان نیست ، انتظار می رود که پیش پرداخت خوبی به صاحبان مشاغل کوچک در مشکلات مدیریتی کمک کرده و به بقای مناطق خرید در کوچه های خم شده توسط کرونا 19 کمک کند.
نخست ، این امر در انتشار “کمپین پیش پرداخت خوب” از کلیه دفاتر شهرستان و شهرها پیشتاز خواهد بود و سپس نامه های رسمی را به موسسات ، شرکت ها و گروه های اجتماعی دولتی و وابسته در حوزه قضایی ارسال خواهد کرد و برای همیشه شرکت در این کمپین را درخواست می کند پیش پرداخت
یک مقام نظامی گفت: “من شدیداً امیدوارم که کمپین پیش پرداخت به صاحبان مشاغل کوچک و صاحبان مشاغل کوچک که از کرونا 19 در بحران هستند کمک کند. برای گسترش فضای پیش پرداخت برای کمک به صاحبان مشاغل کوچک ، ستون فقرات از اقتصاد کوچه ، لطفا فعالانه شرکت کنید. “
[ad_2]