Jeongeup City 100 تن میکروارگانیسم مفید ارائه می دهد! تأثیر تولید محصولات کشاورزی “TokTok” با کیفیت بالا

[ad_1]

[세계연합신문 이영호 기자] کار استفاده از میکروارگانیسم های مفید ، تبلیغ شده توسط Jeongeup City ، برای تولید محصولات کشاورزی ارگانیک با کیفیت بالا و کاهش هزینه های مدیریت مزرعه ، پاسخ بسیار خوبی از سوی کشاورزان دریافت کرده است.

مرکز فناوری کشاورزی Jeongeup شهر 100 تن از پنج گونه میکروارگانیسم از جمله باکتری باسیلوس را که سال گذشته در اتاق کشت میکروبی تولید شده بود ، به 600 مزرعه تحویل داد.

این مقدار با توجه به اینکه شکل مفید بسته بندی میکروبی مایع است و مقدار استفاده شده در طول زمان اندک است ، بسیار زیاد است.

این شهر نشان داده است که در نتیجه آزمایش های تجربی میکروارگانیسم های مفید روی محصولات مختلف مانند فلفل ، سیر ، سیب زمینی شیرین و سبزیجات نیمه گرمسیری ، در ریشه زایی و افزایش عملکرد موثر است.

به طور خاص ، در نتیجه افزودن ریز ارگانیسم های عملکردی (Bacillus GH1-13) در کشت فلفل ، فلفل های گیاهی 13.5 and و فلفل های بیرون 5 increased افزایش می یابد.

هنگامی که در دوره نهال استفاده می شود ، اختلالات دیررس و دمای پایین کاهش می یابد و از آنجا که باعث افزایش عملکرد محصول و بازاریابی می شود ، با کاهش هزینه ها و نیروی کار به افزایش درآمد خانوارهای مزرعه کمک می کند.

علاوه بر این ، هنگامی که در کشاورزی برنج استفاده می شود ، فقط غوطه وری دانه ها (خیساندن در آب) باعث افزایش زنده ماندن ریشه برنج می شود و عملکرد سیب زمینی 16 درصد افزایش می یابد.

میکروارگانیسم های مفید با تجزیه مواد آلی در خاک و آزاد سازی آنزیم ها ، به بهبود هسته خاک و رشد محصولات کمک می کنند.

به طور خاص ، باسیلوس باسیلوس توانایی ضد قارچی عالی برای کمک به جلوگیری از بیماری های قارچی دارد و باکتری های فتوسنتز با تأمین کربن آلی به گیاهان و افزایش محتوا و رنگ قند در تقویت فتوسنتز مثر هستند.

این شهر قصد دارد امسال میکروارگانیسم های مفید کشاورزی را به طور فعال تأمین کند.

کشاورزانی که مایل به فروش هستند می توانند با تأیید ثبت نام اداره کشاورزی یا وزارت پشتیبانی کشاورزی ، برای بازدید از مرکز فناوری کشاورزی درخواست دهند.

در مورد استفاده از میکروارگانیسم های مفید می توان از 9 صبح تا 6 بعد از ظهر از اتاق فرهنگ میکروارگانیسم (539-6345 ، 6346) در مرکز فناوری کشاورزی Jeongeup س madeال کرد.

یک مقام مسئول از مرکز فناوری کشاورزی گفت: “از امسال ، ما همچنین میکروارگانیسم هایی را برای خوراک کمکی تأمین می کنیم که در بهبود قابلیت هضم دام و طعم خوراک موثر هستند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.