Mapo-gu ، به مراحل واکنش کرونا 19 به مدت یک سال نگاه کنید

[ad_1]

[세계연합신문 송원기 기자] سال 2020 سالی بود که قدرت تشویق و همبستگی را در روند مقابله با نگرانی ها و ترس ها و غلبه بر مشکلات نشان داد ، در حالی که به دلیل عفونت ویروس کرونا (ویروس کرونا) نه تنها در کره بلکه در سراسر جهان دچار سردرگمی شده است.

Mapo-gu همچنین یک قدم به ساکنان نزدیک شده است ، و این را فرصتی مهم برای بازیابی نقش منطقه برای ایمنی ساکنان می داند ، و به سرعت و فعالانه به وضعیت کرونا 19 طی یک سال گذشته پاسخ می دهد.

برای پاسخ فوری به شیوع کرونا 19 ، در فوریه سال گذشته این منطقه ستاد مقابله با حوادث Mapo-gu را تشکیل داد ، یک اتاق وضعیت در مرکز بهداشت Mapo-gu و اولین گفتگوی ویژه کشور در مورد Corona 19. ایجاد کرد. جامعه خودمختار ، و “Crown 19. Team Management Disaster Team” را سازماندهی کرد. یک سیستم پاسخگویی ایجاد کرد.

این یک اقدام پیشگیرانه در برابر بیماریهای عفونی بود ، بر اساس فلسفه اداری قدیمی “دولت برای مقابله نیست ، بلکه باید از قبل آماده شود”.

علاوه بر این ، برای مقابله با بیماری های مختلف عفونی که در هر زمان ممکن است رخ دهد ، با استفاده از شیوع MERS به عنوان یک معلم همکار ، اولین کلینیک غربالگری در کشور مجهز به سیستم کنترل فشار منفی خودکار برای تمام مناطق کشور در ماه مه تکمیل شد 2020 ، اجازه می دهد تا ساکنان به سرعت و با خیال راحت. برای دریافت آزمون تاج 19 پشتیبانی می شود.

از آگوست سال گذشته ، به دلیل انفجار تاج 19 مورد تأیید شده ، تعداد مسیرهای سفر و امکانات بازدید از شهر برای بازرسی افزایش یافته است و تیم تحقیقات اپیدمیولوژیک میدانی ، تحت هدایت رهبران تیم Mapo-gu Health برای اولین بار در کشور برای مشارکت کلیه کارمندان تغییر و سازماندهی شد.

پس از اینکه کارکنان از طریق آموزش آنلاین به تکنیک های تحقیق اپیدمیولوژیک و موارد واقعی تسلط کامل یافتند ، آنها به عنوان یک گروه دو نفره در تحقیقات میدانی قرار گرفتند ، که به طور قابل توجهی در کاهش شیوع بیماری همه گیر سوم کمک کرد.

علاوه بر این ، از دسامبر سال گذشته ، هتلی واقع در Seongsan-dong ، Mapo-gu ، به عنوان یک مرکز درمانی فراهم شده است ، فضایی را فراهم می کند که می تواند 56 اتاق ، در مجموع 96 نفر را در خود جای دهد ، بنابراین بیماران تأیید شده می توانند جدا شوند از جامعه محلی.

“از آنجا که Mapo-gu در سال گذشته به جلوگیری از شیوع کرونا 19 اختصاص داده شده است ، ما همچنان بر اساس تجربه و دانش به دست آمده برای حفاظت از سلامتی و ایمنی ، یک سیستم نظارت دقیق بر بیماری های عفونی را حفظ خواهیم کرد. ساکنان تا پایان اوضاع با کرونا 19. من تمام تلاش خود را برای انجام این کار انجام خواهم داد. “

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *