Siheung City برای آمادگی برای تعطیلات سال جدید قمری ، بازرسی بهداشت مواد غذایی را انجام می دهد

[ad_1]

[세계연합신문 이영호 기자] در آماده سازی برای تعطیلات سال نو میلادی ، شهر Siheung بازرسی بهداشتی از تأسیسات تولید مواد غذایی و گیاهان مورد استفاده شهروندان در تعطیلات سال نو از 25 تا 29 انجام داد.

اول از همه ، در تعطیلات سال نو میلادی ، شرکت های تولید کننده و فرآوری مواد غذایی که کیک برنج ، شیرینی کره ای ، محصولات گوشت ماهی فرآوری شده ، روغن های خوراکی ، آیین ها ، غذای فرآوری شده برای هدایا و … تولید و فروش می کنند که در محصولات دست ساز استفاده می شود آزمایش شدند

در تعطیلات سال نو میلادی ، بازرسی بهداشتی در 63 رستوران فعال در مناطق استراحت بزرگراه انجام شد که توسط بسیاری از شهروندان استفاده خواهد شد.

این شهر برای جلوگیری از تولید و فروش مواد غذایی بد و خطرناک از جمله ارتقا promoting دستورالعمل های مربوط به مدیریت ایمنی مواد غذایی و انجام بازرسی های بهداشتی از مواد غذایی بهداشتی برای شهروندان ، همه تلاش خود را انجام می دهد.

یک مقام شهرستانی گفت: “من روی مدیریت بهداشت مواد غذایی تمرکز خواهم کرد که پوست شهروندان را لمس می کند و می گویم که ایمنی مواد غذایی مسئله اساسی است که برای ایجاد یک شهر شاد و سالم که شهروندان صاحب آن هستند ، نقش زیادی در زندگی شهروندان دارد. .

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.