Songpo-dong ، Goyang-si ، تمرین عشق به همسایگان ، تقسیم برنج عشق برای سال جدید

[ad_1]

[세계연합신문 이영호 기자] سونگپو دونگ (dongjang Byeong-geun Cho) ، ایلسانسئو-گو ، گویانگ سی ، در تاریخ 26th اعلام کرد که در حال تحویل “یک مراسم عاشقانه” به 50 خانوار برای بزرگسالان با معلولیت کم درآمد که از کرونا 19 در سال جدید رنج می برند ، است.

برنج عشق توسط کمیته خودمختاری ساکنان Songpo-dong حمایت شد و 50 کیسه 10 کیلویی توسط اعضای شورا حمایت مالی شد و بصورت حضوری به هر خانوار تحویل داده شد.

یک پیرمرد که برنج دریافت کرد خوشحال شد و گفت: “من به دلیل ادامه کرونا 19 قادر به بیرون رفتن نبودم اما هدیه ای دریافت کردم ، از این رو ممنونم که می توانم تعطیلات سال نو را به گرمی سپری کنم. “

رئیس جمهور کیم جونگ کی گفت: “من امیدوارم که با اهدای برنج در شب سال نو ، همسایگان بی بضاعت که به دلیل تاج 19 و موج سرد روزهای سختی را سپری می کنند ، بتوانند تعطیلات سال جدید قمری گرم داشته باشند و ما همچنان ادامه خواهیم داد نقش اصلی در پروژه اشتراک جامعه. ”

رئیس Songpo Dong ، Byeong-geun Cho گفت: “من از کمیته خودمختاری Songpo-dong تشکر می کنم که به دلیل طولانی بودن تاج 19 ، عشق همسایگی گرم به همسایگان نیازمند را تجربه کردند. این زمان غرورآفرینی بود.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *